Toimitusehdot

1. Tuotteiden tilaaminen  

Tervetuloa VillaSallan (y-tunnus 1797880-6) verkkokauppaan, mukavaa, että löysit meidät! Toimitusehtomme ovat voimassa alkaen 27.5.2016.

Huomasithan, että saat jokaisen tuotteen kuvan suuremmaksi klikkaamalla tuotteen kuvaa.

Kun olet tehnyt tilauksesi verkkokaupassamme, saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi, josta näet tilaamasi tuotteet ja niiden hinnan. Tuotteiden hintoihin sisältyy alv-vero 24%. Huomioithan, että sinun tulee olla 18 vuotta täyttänyt, jotta voit tilata tuotteita verkkokaupastamme. Jos näet sivuillamme sinulle mieluisan tuotteen, voit toki ottaa yhteyttä myös puhelimitse 0400 817 416 tai sähköpostitse salla.aalto(at)villasalla.com, varata tuotteen ja noutaa sen myymälästämme. Muistathan ottaa tuotteen tarkat tiedot ylös.

2. Tuotteiden maksu

VillaSallassa on myös verkkokaupassa ale -50% ajalla 27-29.5.2016 valitettavasti teknisistä syistä ale-hinnat näkyvät vasta saamallasi ennakkolaskulla.

Tehtyäsi tilauksen verkkokaupassamme saat kahden seuraavan arkipäivän aikana sähköpostiisi ennakkolaskun, maksettuasi laskun lähetämme tuotteet sinulle kahden seuraavan arkipäivän kuluessa. Pidämme tuotteet varattuna sinulle seitsemän päivää laskun lähettämisen jälkeen, mikäli emme saa maksua seitsemän päivän kuluessa, tuotevaraus purkaantuu. Jos noudat tuotteen myymälästämme, pidämme tuotetta yhteydenotostasi seitsemän päivää varattuna. Myymälästä noudettaessa voit suorittaa maksun joko käteisellä, pankki- tai luottokortilla.

3. Tuotteiden toimitus

Toimitamme tilatut tuotteet postipakettina lähimpään postiisi tai voit noutaa tuotteet myymälästämme. Toimitamme tuotteitamme ainoastaan Suomeen. Postituskuluina veloitamme 3-15 euroa, paketin koosta riippuen. Noudettaessa postituskuluja ei ole. Näet tuotteesi postituskulun aina eriteltynä ennakkolaskustasi, valitettavasti tilausvahvistuksessa postituskulut näkyvät nollana.

Sinulla on 14 vrk ajan tuotteen saamisesta oikeus palauttaa tuote VillaSallaan, otathan silloin yhteyttä meihin niin opastamme sinua miten toimia. Tuote on palautettava käyttämättömänä ja uuden veroisena.

Neuvomme mielellämme, jos hankaluuksia verkkokauppamme kanssa esiintyy.  Tavoitat meidät numerosta 0400 817416 tai sähköpostitse salla.aalto(at)villasalla.com, muut yhteystiedot löydät nettisivuiltamme.